Despre noi

Performanta in certificarea sistemelor de management

Dispunand de un colectiv de auditori cu experienta in peste 37 de tari din UE, UAE, Africa si USA, suntem specializati in certificarea a numeroase industrii si standarde internationale precum ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001, ISO 22000, ISO 27001, ISO 13485, ISO 37001, ISO 21001.

Istoric

CERTISSO a luat fiinta in anul 2009 cu scopul clar de a sprijini piata cu servicii de certificare la nivel profesional.

Ne-am extins de-a lungul anilor pentru a oferi servicii de audit de prima, secunda si terta parte atat in Romania si Moldova, dar si in alte tari din Uniunea Europeana, Asia, UAE, USA.

Deoarece de-a lungul timpului am reusit sa atragem in echipa noastra profesionisti cu un bun renume in domeniul standardizarii, aria noastra de activitate cuprinde numeroase industrii cum ar fi Agricultura și Silvicultura, Aeronautica, Alimentar, Automobile, Bancar, Chimie, Constructii, Educatie, HORECA, IT&C, Logistica, Maritim, Medical, Petrol&Gaze, Transporturi.

Acreditare globala

Incepand cu anul 2022, Biroul CERTISSO ofera clientilor sai acreditare la nivel global pentru toate certificatele emise.

Prin acest parteneriat, ne angajam sa oferim servicii de certificare și formare a sistemului de management la cel mai inalt standard tuturor organizatiilor, fara nici o discriminare, prin furnizarea de evaluari de conformitate competente, consecvente, imparțiale și cu valoare adaugata.

Construind relații excelente cu clienții noștri, înțelegem nevoile acestora și oferim o gamă largă de soluții tehnologice, sfaturi și asistență care îi ajută să identifice și să minimizeze riscurile, să navigheze în conformitate și să creăm locuri de muncă mai bune pentru a menține oamenii în siguranță.

Marca inregistrata

Deoarece intentiile noastre de dezvoltare sunt extrem de serioase, ca parte a procesului de sustenabilitate a brand-ului creat in piata, s-a decis crearea marcii inregistrate CERTISSO®, asadar incepand cu anul 2022, Biroul CERTISSO este detinatorul de drept al marcii inregistrate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci din Romania.

Cui ne adresam

Biroul Certisso se adreseaza tuturor tipurilor de companii si organizatii care opereaza pe piata din Romania, Republica Moldova dar si international, care doresc sa faca fata cerintelor moderne in probleme de management, in relatie cu diverse standarde.

Biroul Certisso abordeaza fiecare client ca partener de afaceri, recunoscand ca fiecare organizatie isi urmeaza propria evolutie dinamica prin peisajul pietei globale. Viziunea Certisso este de a adauga valoare fluxului de lucru al organizatiilor, de a le stimula procesele distinctive si de a le ajuta sa se dezvolte.

Cu o prezenta de peste 12 ani in Romania si Republica Moldova, Biroul Certisso este un organism de certificare si formare acreditat, specializat in certificarea sistemelor de management, a produselor/serviciilor si a personalului, in conformitate cu standardele internationale si programele de formare relevante pentru aceste standarde.

Expertiza, experienta, fiabilitatea si recunoasterea globala a certificatelor emise de Biroul Certisso i-au fondat prezenta internationala