Sisteme de management anti mită – ISO 37001

ISO 37001 este noul standard internațional pentru sistemele de management anti-mite, înlocuind BS 10500 în octombrie 2016. Mituirea poate avea loc oriunde, poate avea orice valoare și poate implica avantaje sau beneficii financiare sau non-financiare.

ISO 37001 a fost conceput pentru a include o serie de măsuri care reprezintă practici recunoscute la nivel global, pe care o organizație trebuie să le implementeze pentru a le ajuta să prevină, să detecteze și să abordeze mita.

Certificarea ISO 37001 permite organizației dumneavoastră să aplice o serie de măsuri care vă pot servi drept cadru pentru implementarea controalelor care vă pot spori capacitatea de a aborda riscul de mită.

ISO 37001 poate fi implementat în orice organizație, indiferent de industrie, locație și dimensiune și vă poate ajuta să vă protejați organizația de:

  • mită din partea și împotriva organizației dumneavoastră sau a personalului dumneavoastră
  • mită plătită sau primită de organizația dvs. sau de o terță parte.

Beneficiile certificării ISO 37001

Minimizarea riscului

Certificarea ISO 37001 va ajuta organizația dvs. să implementeze sau să îmbunătățească controale pentru a combate mituirea și pentru a reduce riscul producerii luării de mită.

Încrederea părților interesate

Demonstrând conformitatea cu standardul ISO 37001, părțile interesate se pot simți încrezători că organizația dumneavoastră dispune de bune practici, controale anti-mite și a luat măsuri rezonabile pentru a preveni mita.

Protecția urmăririi penale

În cazul unei anchete penale, aprobarea ISO 37001 va permite organizației dumneavoastră să demonstreze că organizația dumneavoastră a luat măsurile responsabile pentru a preveni mita.

Avantajul concurentului

La licitație, multe organizații sunt rugate să furnizeze dovezi ale unei politici anti-mita. Certificarea ISO 37001 va demonstra că organizația dumneavoastră funcționează conform celor mai recente cele mai bune practici din industrie, permițându-vă să rămâneți în fruntea concurenței.

De ce să alegeți Biroul CERTISSO pentru certificarea ISO 37001?

Experienţă

Biroul CERTISSO furnizează la nivel international servicii de certificare și formare profesionala de peste 14 ani.

Metodologie unică de evaluare

Metodologia unică a Biroul CERTISSO transformă evaluarea într-un instrument puternic de management. Ne adaptăm evaluările ISO 37001 la cât de bine gestionează sistemul dumneavoastră riscurile operaționale, permițându-vă să vă îmbunătățiți sistemul de management și afacerea în același timp.

Lider de piață

Alegerea Biroul CERTISSO înseamnă că veți lucra cu unul dintre cele mai de încredere și respectate organisme ale sistemelor de management din Romania si Europa. Certificarea ISO 37001 prin intermediul Biroul CERTISSO asigură că industria dumneavoastră recunoaște că certificarea a fost obținută intr-un mod conform cu solicitarile internationale ale acreditarii recunoscute la nivel global.